To je u biti stara igra i liči malo na ikariam ali je lakša.Igrao sam ju pet dana i izbrisao accaunt(ili ga stavio u mod odsustva) i sinoć mi je došao mail "your citizens need you-grepolis!"I bilo mi je neizmjerno žao ali nemogu igrati toliko predivnih igara a tamo ima dobrih ljudi i žao mi je zbog toga.Naći ću valjda i za Grepolis vremena a nije fer da se neko smije jer nemam kapaciteta za više igara igrat na višem nivou.To nema puno ljudi iako možda kroz godine neki ušaltaju pa mogu izvrsno igrat i pet igara paralelno.
Sad u ovom postu imam i priliku reći da postoje igrači koji misle da ako ne mislim ozbiljno igrati npr. Imperion da onda nije fer od mene što im trošim deuterij?!? Jučer sam napadao nekog igrača u Nemexiji (beast666) i dok plovi napad on meni napiše da : "neka,neka -samo ti troši deut!" I ja sam tako došao do zaključka da ima igrača koji si utvaraju da zbog nekih kriterija igraju"ozbiljnije" od drugih pa da im mi neki koji po njihovoj procjeni igramo neozbiljnije samo trošimo resurse i napadamo igrače (inaktivne ili ne) koje bi valjda oni napadali da nema nas koji ne igramo ozbiljno i tako brže napredovali.
ako neko zna o čemu pišem neka mi kaže svoje mišljenje pa ćemo demokratski o tome tu polemizirat.